Bosch

Het Coach programma van Bosch is zeer omvangrijk. Via de onderstaande button treft u een selectie aan. Mocht u informatie over een product willen hebben dan kunt u contact met ons opnemen.

Download PDF

Hotsplots

Bosch biedt u in samenwerking met Hotplots, de mogelijkheid om draadloos internet middels een mobiele hotspot voor uw passagiers mogelijk te maken in de touringcar, trein en tram.
Wilt u uw vloot upgraden met de laatste technologie dat eenvoudig in gebruik is en toch een veilige draadloze verbinding opbouwt? Wilt u zich onderscheiden van de concurrent door uw passagiers mobiel entertainment aan te bieden zoals films, muziek en tv series en tegelijkertijd uw winstgevendheid verhogen?
HOTSPLOTS mobiel internet en HOTSPLOTS entertainment kunnen u hierbij helpen.

Download Magazine Download Service

Generic placeholder image

USB Laadpunten

Door het toenemende gebruik van smartphones en tablets van uw klanten groeit de vraag naar oplaadpunten in de touringcar. Zeker bij langere ritten kunt u dit als usp gebruiken. NAVCA bv biedt u hierbij een aantal universele oplossingen. U kunt deze aansluiten op de boardspanning van 24V en via de dubbele aansluiting kan de passagier tweemaal van 5V 2.4Amp gebruik maken.

Download Overzicht